Saksankielinen tuulivoimalapaloja käsittelevä dokumentti

24.5.2024

Saksankielinen tuulivoimalapaloja käsittelevä dokumentti. Tuulivoimalan tulipalossa pelastuslaitos ei voi muuta, kuin eristää alueen ja hävittää putoavat osat ongelmajätteenä. Dokumentissa raportoidaan kahdesta tulipalosta ja haastatellaan asukkaita ja pelastusviranomaisia. Tuulivoimaloille on kehitetty automaattisia sammutusjärjestelmiä, mutta niitä ei ole säädetty pakollisiksi. Dokumentin tekijät vierailevat yrityksessä, joka on erikoistunut tuulivoimaloiden sammutusjärjestelmiin.

Dokumentin seuraaminen helpottuu suomenkielisellä tekstityksellä. Jos tekstitys ei näy heti, sen saa näkyviin videon asetuksista ottamalla käyttöön saksankielinen tekstitys ja automaattinen käännös suomeksi.

Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=jTA7DcDxpbA