Tuulisähkön syöttötariffiin varatut 2 miljardia varattava / käytettävä korvaamaan verotuksen kiristämisiä ja palvelumenojen leikkauksia!

10.2.2014

Vinkkini eduskuntaan!
Hallitus on aikanaan Pekkarisen vetämänä runnonut läpi tuulisähkön syöttötariffin ja varannut siihen 2 miljardia € tukea. Siitähän on maksettu onneksemme vasta minimaalinen osuus. Tuki on kuitenkin merkittävä osa tuota Jyrkin haaveilemasta 3 miljardin € ”säästö”-summasta.

Tämä järjetön päätös kannattaa perua nyt ja heti ja temmata ”tuulelta” tuki pois ja käyttää varat valtion kassasta kotimaan talouden sopeuttamiseen. Kukaan Suomessa ei joutuisi kärsimään tai luopumaan mistään, päinvastoin. Nykyisellään tuulisähkötuethan ovat menossa veroparatiisiyhtiöiden taskuihin lähes kaikki, eivät vientimme lisäämiseen tai työllistämiseen kotimaassa.

Kataisen idealla verotusta kiristämällä ja palvelumenoja leikkaamalla vähennettäisiin kansalaisten ostovoimaa merkittävästi ja estettäisiin talouskasvua maassamme.

Ilkka